Dietele pentru slabit la pacientii cu afectiuni tiroidiene

Slabit hipotiroidism

Cum să slăbești dacă suferi slabit hipotiroidism hipotiroidism 5 minute Evită alimentele care împiedică absorbția de iod în organism și optează pentru cele bogate în fibre. Fibrele reduc pofta de mâncare și îmbunătățesc funcțiile metabolice.

slabit hipotiroidism

Ultima actualizare: 13 Octombrie, Oare cum poți să slăbești dacă suferi de hipotiroidism? Multe persoane suferă de această slabit hipotiroidism, care este una dintre tulburările principale ale tiroidei.

Dieta pentru hipotiroidism

Tiroida este o glandă responsabilă de reglarea metabolismului și de secreția unor hormoni importanți pentru sănătatea organelor interne. Hipotiroidismul apare atunci când nu este secretată o cantitate suficientă de hormoni tiroidieni.

slabit hipotiroidism

Slabit hipotiroidism duce la scăderea ratei metabolice și, implicit, la dificultatea de a menține o greutate stabilă și sănătoasă. Majoritatea pacienților cu hipotiroidism sunt femei trecute de 50 ani.

slabit hipotiroidism

Însă boala se poate manifesta și la vârste mai tinere sau în rândul bărbaților. Cea mai frecventă cauză a hipotiroidismului este reprezentată de inflamații, care deteriorează celulele glandei tiroide.

  • Dieta pentru hipotiroidism - Cori Grămescu
  • Capsula de slabit arpfarm pareri
  • Regim slăbit pentru hipotiroidie. Listă cu alimentele benefice

Această afecțiune poate fi declanșată și de o reacție a sistemului imunitar, de o infecție virală sau de sarcină. Multe dintre persoanele cu hipotiroidism se resemnează în fața efectelor negative ale acestei tulburări, printre care și câștigul în greutate.

slabit hipotiroidism

Însă diverse studii au arătat că, atunci când adopți anumite obiceiuri sănătoase, poți să contracarezi aceste efecte și să previi scăderea calității vieții. În articolul de azi îți oferim câteva sfaturi importante, Punându-le în aplicare, îți va fi mai ușor să slăbești dacă suferi de hipotiroidism.

slabit hipotiroidism

Alimentația recomandată pentru pacienții cu hipotiroidism Dacă ai fost diagnosticat cu hipotiroidism, este important să-ți schimbi regimul alimentar.

Aceasta este cea mai eficientă modalitate de a preveni îngrășarea și de a-ți menține greutatea stabilă. Citește și: Trebuie să adopți o dietă săracă în grăsimi și bazată pe alimente bogate în iod, întrucât nivelul acestui mineral scade atunci când suferi de hipotiroidism.

slabit hipotiroidism

Alege grăsimi sănătoase Nu este nevoie să elimini grăsimile din dietă, dar este indicat să optezi pentru cele sănătoase, pe care organismul uman le poate metaboliza ușor.

Printre cele mai bune surse de grăsimi sănătoase se numără: Carnea slabă.