Iata care este dieta Minodorei, ce a facut-o sa slabeasca peste 22 de kilograme in 8 luni!

Dieta minodorei

Conținutul

  Ce picături a folosit Deşi a trecut, de-a lungul timpului, prin mai multe schimbări de greutate, acum este, în sfârşit, mulţumită de felul în care arată.

  dieta minodorei

  Iată cum a slăbit, de fapt, Minodora, aproape 40 de kilograme! Minodora a slăbit cu ajutorul unor picături De-a lungul timpului, Minodora a avut probleme mari cu fluctuaţia de greutate.

  dieta minodorei

  În ultima perioadă, cântăreaţa se săturase de dietele care nu o ajutau mai deloc, aşa că a decis să apeleze la serviciile unui medic pentru o operaţie de micşorare a stomacului.

  Și în cabinet, am insistat să nu fiu foarte slabă. Am zis dieta minodorei nu-mi doresc 50 de kilograme.

  dieta minodorei

  Mi-a lăsat stomacul puțin mai mare decât este normal. Am slăbit 19 kilograme, după care am pus la loc.

  dieta minodorei

  Dar nici intervenţia chirurgicală nu a ajutat-o pe termen lung, aşa că a ţinut o dietă strictă, dar secretul, spune artista, au fost nişte picături care îi taie pofta de mâncare. Mănânc mai puțin și mă ajută niște picături aduse din străinătate care taie pofta de mâncare. Dieta minodorei a slăbit, de fapt, Minodora, aproape 40 de kilograme.

  dieta minodorei

  Ce picături a folosit Minodora a ajuns la silueta mult visată De asemenea, artista a dieta minodorei pe pagina sa de Facebook ce face pentru a da jos kilogramele în plus. Minodora a precizat că în meniul sau nu mai există alimente prăjite, grase sau dulciuri.

  dieta minodorei